Over Ons

Thea Dekker, geboren 1965. Na 10 jaar als zelfstandige te hebben gewerkt, veel ervaring opgedaan in de zorg, dagbesteding en verslaglegging. Flink samengewerkt met de boys van V en D. Eerst een eigen activiteit gestart “Uit de Kunst” daarnaast steeds meer administratieve taken uitgevoerd. Het werken met, en ondersteunen van sterk verschillende doelgroepen, daagt me dagelijks uit en geeft veel voldoening.

 

 Eric Dekker, geboren 1963, uit Terneuzen. Na jaren gewerkt te hebben  in de SW en met WWB doelgroep mooie ervaringen heb opgedaan, steeds meer  overtuigd geraakt dat mensen van welke aard dan ook zich terecht gewaardeerd gaan voelen met gewoon echt werk. Een stukje trots op wat je vandaag doet. De laatste jaren, hebben  mensen met welke beperking dan ook, veel arbeidsvreugde kunnen beleven bij een door ons ingerichte “zorgwerkplaats”.

Sinds 2007 zijn wij als V en D Contrast bezig om het onderste boven te halen. En voor een flink aantal mensen inmiddels een fijne werkplek om dagelijks te komen. Een aantal mensen zijn uitgestroomd naar een reguliere baan. Anderen zijn er toegekomen om voor hun een volgende stap te maken.

Plezier, en jouw persoonlijke groei is het doel.

Werken aan een van onze projecten is het middel..