Spring naar hoofd-inhoud

VenD Contrast

VenD Contrast is een kleinschalige onderneming die arbeidsmatige dagbesteding biedt aan mensen van alle leeftijden.  Toen wij in 2007 VenD Contrast oprichtte, was dat in de overtuiging dat mensen soms ondersteuning nodig hebben om de juiste kansen te kunnen pakken. Zo ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld jongeren die het lastig vinden om een hele week in de schoolbanken te zitten, maar ook volwassenen door een beperking van welke waard dan ook. 
Onze kracht zit hem in de voorwaarden te scheppen om tot ontwikkeling te kunnen komen. Thuis wachten tot er verandering komt geeft meestal niet het gewenste resultaat. We zeggen wel eens “begin er maar eens aan, gewoon naar je werk”. Dat is hoe wij er naar kijken, dagbesteding is gewoon naar je werk gaan en zo denken we er nu nog steeds over.

Samen met jou wordt er gekeken naar jouw mogelijkheden en hoe die verder ontwikkeld kunnen worden. Ook als je niet weet wat je wil kunnen we samen met jou mee kijken. Het beste is dat de stapjes die je maakt, goed zijn voor jou.  

Sociale activering, werkervaring, detachering, stages of begeleiding naar (betaalde) arbeid kunnen tot je doelen behoren. We kijken hierbij vooral niet naar wat jij niet kan maar wat jij wél kan, al dan niet met wat aanpassingen kan er veel. VenD Contrast voert onder andere reguliere opdrachten uit voor een aantal externe bedrijven. In de werkplaats werk je mee aan de productie voor deze bedrijven, soms in groepjes en soms individueel, maar wel naar jou eigen vermogen.

Bij ons is iedereen welkom; als het maar bij jou past. Denk vooral niet te snel dat je iets niet kan of mag.

Spreekt jou dit aan of heb je nog vragen? Geef ons dan gerust een belletje of mail ons.